Lydbøger

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 12 måneder siden.
Oprettet af
stigdav
Medlem

Jeg har fået en lydbog og vil gerne føre den over til min ipod-nano eller min MP-3 afspiller. Kan det lade sig gøre og i givet fald hvordan?

Tao
Tao
Supporter

    Du skal ganske enkelt rippe musikken til din computer. Så vidt jeg ved er du tvunget til at bruge iTunes med iPod, men ellers kan du bruge det indbyggede Windows Media Player til at kopiere lydbogen overpå din computer.

    Derefter er det bare at synkronisere præcis som du gør med almindelige sange.


    stigdav
    Medlem

      Der er blot det prolem ved det, at jeg ikke får rip-funktionen frem i hverken i-tunes eller windows media player, når jeg sætter lydbogen i cd-drevet (som jeg gør, hvis jeg sætter en lyd-cd i)

      Tao
      Tao
      Supporter

        Kan du sende et billede af hvordan Windows Media Player ser ud med lydbogscd’en isat?


        stigdav
        Medlem

          Jeg troede, at jeg havde sendt billedet for nogen tid siden, men har nu opdaget, at filformatet var forkert, men hermed er det så gjort-

          Tao
          Tao
          Supporter

            Hvis ikke det hjælper at trykke på Afspil med Windows Media Player og derefter Trykke på Kopier fra cd, synes jeg du skal prøve at trykke på Åbn mappe for at vise filer og se om du kan kopiere dem herfra.

            Hvis ingen af disse muligheder virker er der sandsynligvis en eller anden form for beskyttelse på. Problemet forekommer ikke ved andre cd’er, vel?

            Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.