Magix CD cover designer (free)

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  jensbjerg 10 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
jensbjerg
Abonnent

Jeg havde engang Magix Xtreme CD cover designer, hentet fra Komputers CD, men så gik min computer ned og jeg mistede bl.a. dette program, som jeg savner.

Jeg har ledt på nettet og fundet Magix gratis cover designer, men for at hente den skal jeg opgive navn, adresse OG mit kontonummer i Sparekassen. Det sidste er jeg meget betænkelig ved, selv om de skriver, at der ikke vil blive hævet penge på det!

Det gode ved Magix var, at det var et enkelt program, hvor man havde frie hænder til at vælge baggrundsfarve, typografi – i modsætning til Nero, som så vidt jeg kan se, er baseret på helt faste skabeloner. Men måske findes der et alternativ til Magix?


jensbjerg
Abonnent

    Jeg fandt selv løsningen, som var enkel nok: jeg havde heldigvis beholdt den relevante CD fra 2012 nr. 11. Så måtte jeg ganske vist ud at lede i bunden af genbrugskassen for at finde det tilsvarende nummer af Komputer, som jeg netop havde smidt ud, men det var jo overkommeligt. Det gode var, at linket på CD’en stadig virkede, selv om jeg måtte bruge en anden af mine 3 e-mail adresser, end den, jeg først havde brugt.

    Det er den slags programmer, der gør, at jeg stadig holder Komputer for alle!

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.