magix har flyttet plads

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år siden.
Oprettet af
dj-wahlberg
Medlem

jeg har instaleret MAGIX Video easy SE på c: drevet men der er ikke mare plads så jeg har flyttet mappen magix over på en anden hardisk på pc’en så den ikke kan finde di regtige filer til at starte så den tror at den er blevet beskaiet

 

er der nogle der kan hjælpe

Nej, det duer slet ikke…

Det er ikke specielt for Video Easy men gælder alle programmer, i større eller mindre omfang: Flytter du programmet, henviser genvejene til programfiler, der ikke længere kan findes.

Den korrekte løsning er først at afinstallere programmet, og dernæst installere det igen på den nye placering. I dit tilfælde skal du lige flytte programmappen tilbage, så afinstallationen kan foregå korrekt.

En mere langsigtet løsning er at skaffe mere plads på C:-drevet ved at udvide det med plads fra andre partitioner. Det er en anden historie, som der er skrevet mange gode artikler om i tidens løb.


dj-wahlberg
Medlem

    når jeginstalere det kan jeg ikke vælge plasering på dette program og der er ikke nok plads til både at have det instaleret og optage vhs bånd i programmet

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.