Magix PhotoStory 3.5

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Lisvemmelund
Medlem

Install. programmet Magix Photostory 3.5 silver fra K-cd 11/2005.

Jeg har brugt det rigtig meget. Har lige igen lavet et nyt stort slideshow m div effekter – Lige klar til “Burn Disc”, så henvises jeg til “køb” af opdatering. Det er jeg ikke interesseret i, så intet slideshow men “surt show” og spildt arbejde 🙂

Når K for Alle skriver GRATIS ud for programmet på cd’en, troede jeg at det kunne bruges uden begrænsninger – gratis??:)

Nogle af Silver-udgaverne fra Magix har trukket begrebet ‘gratis’ noget længere end jeg bryder mig om, og dette er et eksempel. Nu skal det retfærdigvis nævnes, at kodning og brænding til DVD har været underlagt patenter i hundredevis, hvorfor det i mange år har været ulovligt at distribuere gratis programmer, der var i stand til at kode og brænde film (og foto) DVD’er. Selv hvis programmører eller firmaer ville distribuere et gratis program, ville de obligatoriske patentafgifter gøre det umuligt.

Jeg beklager de lidt for store forventninger – og anbefaler som nævnt i en anden tråd det gratis program DVD Slideshow GUI. Patenterne er nemlig ved at udløbe, hvilket endelig gør det muligt at udgive den slags programmer gratis.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.