Magix Video Easy Se, 1 gang til

Løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 5 stemmer og blev senest opdateret af  vahan 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
kirkegŒrdsmand
Registreret bruger

Jeg stillede den 25.3.12 et spørgsmål vedr.Magix Video Easy Se til dette forum med en kortfattet beskrivelse af problemets art. Der er en del, der har været inde og kigge, der er par stykker, der har kommenteret, men der er ingen, der har kunnet komme med bare en antydning af løsning. Det der undrer mig er en larmende tavshed fra Computer for alles repræsentant i dette forum. Det undre mig i særdeleshed. Vi er i hvert fald 3, BISSEN,MADSLINE og undertegnede, der sikkert har en bunke VHS bånd man gerne vil have flyttet over på DVD og så var programmet jo som sendt fra himlen.

Men hr. redaktør det virker IKKE  og hvad har vi gjort siden vores problem ikke må blive løst af bladets dygtige specialister. For mit eget vedkommende har jeg været abonnent i mere 10 år og dog aldrig før fået en så ussel behandling.

Var der nogen,der sagde vred. Ja korrekt opfattet,  vred og skuffet.

Jeg kan dog oplyse, at den 3. henvendelse vil ske til Leif i chefredaktionen, så kan han måske forklare mig forskellen på den behandling, jeg føler, jeg har fået, og det, han skriver i sin klumme i bladet. 

 


vahan
Abonnent

    Hej

    Jeg fik det problem at overførslen til min PC fra Matrix tog over 6 timer. Overspilning fra VHS til Matrix tog ca. 3 timer (en lang film). Men hvad så. Kan det betale sig at købe den fulde version af Matrix og så overføre direkte til DVD. (Kan ikke få Windows Video Maker til at virke).

    Vagn

     


    madsline
    Medlem

      Hej Vagn!

      Jeg kunne godt tænke mig at vide om du har haft filmen til redigering i Magix efter at den er overført til PC? Hvis du har det, skulle det være nemt nok at brænde den fra Windows Video Maker. Det program har jeg brugt mange gange. Hvis du ikke har brugt det før vil jeg godt hjælpe dig igang.

      Hilsen Madsline


      vahan
      Abonnent

        Hej Madsline

        Fået Windows Video Maker til at fungere Ok. Undrer mig bare stadig over den lange tid det tager at konvertere fra Magix til PC (dobbelt tid af selve videoen).

        Vagn .


        madsline
        Medlem

          Hej Vagn!

          Det var godt det lykkedes. Det er normalt at det tager dobbelt så lang tid at konvertere (publisere som det også hedder). Det gør det også i andre programmer har jeg erfaret.

          Hilsen Madsline


          madsline
          Medlem

            Hej Vagn!

            Det var godt det lykkedes. Det er normalt at det tager dobbelt så lang tid at konvertere (publisere som det også hedder). Det gør det også i andre programmer har jeg erfaret.

            Hilsen Madsline


            vahan
            Abonnent

              Hej

              Tak for svarene. Konverteringen må ske om natten:).

              Vagn


              Lille24
              Medlem

                Hej Kirkemand.

                Godt gået. Du skriver lige det jeg har gået og overvejet. Regner bladet med at læserne selv løser prøblemerne indbyrdes ? Håber de reagerer på dit indlæg.

                Bissen


                erik christensen-c92e610004
                Registreret bruger

                  Hej Kirkemanden,

                  Du linker til et spørgsmål stillet af madsline, så jeg går ud fra, at dit spørgsmål er omtrent det samme?

                  Den larmende tavshed skyldes, at jeg har haft Påske-ferie, og jeg beklager naturligvis den lange svartid.

                  Mvh
                  Erik

                   

                   

                  Den præcise tid til at konverter en videofilm kan variere meget, alt efter filmens opløsning og billedernes kompleksitet, valget af codec og denne codecs effektivitet, samt ikke mindst computerens hastighed. Det dobbelte af spilletiden er i den høje ende, men ikke direkte usædvanligt.

                  Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.