Magix Video Easy SE

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
knud-erik aaen
Abonnent

Jeg har tidligere forspurgt, men uden resultat.

Har installeret “Magix Video Easy SE” og “Movie on DVD 7”. Alt går godt indtil jeg kommer til punkt “videooverførsel til komputer”, så sker der ikke mere. Videooverførsel går ikke igang. Gælder for begge programmer og uanset om jeg bruger magix eller AGK grapper.

I tidligere svar fra Henrik Ræder Clausen den 18 maj nævnes, at han vil spørge MAGIX for en løsning. Har der efter ikke hørt noget.

Men det er måske det samme, som når jeg selv har rettet spørgsmål til MAGIX-support. Man får ingern tilbagemelding.

Gives der ingen løsning på mit overførsels problem ?????????????

mvh

Knud-Erik

Jeg har fået svar fra MAGIX, der siger:

“Naturligvis er det svaert at sige noget paa afstand. Det ville vaere hjaelpsom at vide, om det allerede var muligt for ham at optage materialet, saaledes at det er muligt for ham at afspille det gennem optagelses-vinduet (se skaermen, der desvaerre saa er tysk). Hvis det allerede fungerer, saa er det muligt, at optagelserne selv er problemet. Er det muligt, at finde ud af, om han foerst installerede programmet ogsaa driveren og derefter puttede USB-sticken i PC’en?”

 

Saa det der dét, vi paa afstand kan sige – laeseren maa gerne kontakte mig direkte, hvis det er, at han har informationerne, product management spoerger efter. Eller han maa saa gaa direkte til vores support (http://www.magix.com/dk/support/oversigt)

 

MAGIX har ret i at det vil være bedre at tale direkte om problemet, så jeg har bedt deres dansk-talende repræsentant kontakte dig direkte på e-mail


knud-erik aaen
Abonnent

    Der er ingen fra MAGIX, som har kontaktet mig. Ved heller ikke om jeg havde forventet det. Jeg har derfor igen rettet henvendelse til MAGIX-support. Denne gang har de svaret, og jeg har mailet med dem af flere gange, men ingen af deres forslag til klaring af mit optageproblem har hjulpet. Jeg har derfor besluttet at droppe programmerne “Magix Video Easu SE” og “Magix Movie on DVD 7” og afinstallerer. Så frem over ingen Magix programmer installeret hos mig.

    Jeg har jo forsøgt mange ting og derfor både Magix grapper og AGK grapper. Med AGK fulgte programmet “ShowBIZ DVD 2”. Det har jeg installeret og det fungerer bare. Så jeg er snart færdig med overførsel af VHS båndene.

    Knud-Erik

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.