Magix Video Saver

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
karl-gustav
Registreret bruger

Jeg har købt Magix Video Saver efter anbefaling i Komputer for alle. Det skal anvendes til at konvertere mine gamle Sony Video 8 VHS bånd til DVD.

Jeg kunne anvende programmet et par gange, men så begyndte der at opstå problemer med anvendelsen. Det skete efter installation af anden software, fx til mit Sony digitalkamera.

Jeg har prøvet Magix support, men ikke fået en hjælp jeg kan bruge til noget.

Jeg har nu afinstalleret programmet og slettet tilhørende filer/mapper med Cleaner. Programmet er geninstalleret med virker fortsat ikke

Jeg anvender Windows 7 64–bit og har 4 GB RAM.

Jeg når starter op og sætter videonorm til PAL B får jeg grøn skærm (tidligere blå, da programmet virkede). Når jeg vil importere min film, får jeg sort skærm og intet billede eller lyd registreres.

Jeg kunne have mistanke til driveren til USB videograbberen, idet enheden (rød/hvid) ikke lyser ved tilkobling.  

Problemet er nu løst. Det var kablet der forbandt videograbberen med USB porten. Jeg fik hjælp fra Magix support. 🙂

 

 

Undskyld, jeg griner lidt af situationen, som jeg kun kender alt for godt!

MAGIX-folkene er – som du har erfaret – ganske hjælpsomme.

I den udgave jeg har,  udgør enheden samtidig usb-stikket. Dvs. at dette ret lange stik sidder og “dingler” i computerens usb-indgang. Det giver en meget usikker forbindelse. Det havde  været bedre med et lille mellemkabel og et kort usb-stik.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.