Manglende Menulinie

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
ib flemming pedersen445047
Registreret bruger

Jeg har, for over 1  eller 2 Mdr. siden skrevet til jer, hvordan man får den Menulinie tilbage i Wordpad som ligger i XP, men det er der ingen der har svaret mig endnu, hvilket jeg synes er for dårligt, da jeg ser der er bl. én som i svarer på alt, burde han ikke gå på computerkursus, så kunne bare én måske få svar på det man gerne vil have tilbage, hvis det kan lade sig gøre hej.

Mvh.

Flemming Predersen.

 

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Flemming,

     

    Måske har vores supportere ikke helt forstået dit spørgsmål – jeg skal også lige være sikker på at jeg forstår dig rigtigt: Mener du at du bruger Windows 7, hvor menulinjen i bl.a. Wordpad er udskiftet med et bånd, og gerne vil have den gamle menu tilbage, som du kender fra Windows XP?

    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      D. 2/9 svarede jeg rent faktisk på dit spørgsmål og jeg forstår ikke hvorfor du nu mener at der ikke har været nogen reaktion på dit indlæg – jeg gentager lige (kopieret fra dit spørgsmål med over skriften ‘problem) mit svar  og så må vi jo prøve at finde ud af om det er fordi mit svar er ‘forsvundet’ ud i cyberspace eller om der ligger andet til grund…

      Først vil jeg bede dig om at oprette et separat spørgsmål til den anden del af dit indlæg – det er en dårlig ide at blande forskellige katagorier af hensyn til de andre brugere og besvarelsen af dit spørgsmål….

      Med hensyn til wordpad i win7 kan du ikke få den gamle værktøjslinine frem som programmet havde i XP – værktøjslinien er erstattet af båndet i stedet for og det indeholder jo alle de ting man for brug for i dagligdagen, bare på en anden måde end du er vant til.

      Wordpad er i øvrigt kraftigt forbedret på mange områder, f.eks. kan den nu læse de nyere office formater såsom .docx og også open office formatet.

      Båndet kræver måske lidt tilvænning, men når først man bruger det vil det vise sig være en klar forbedring i forhold til den gamle værktøjslinie.”


      ib flemming pedersen445047
      Registreret bruger

        Problemet kan desværre ikke løses, da man ikke kan det i den nye WordPad Windows 7, som man kan i det gamle Wordpad i XP.

        Mvh.

        Flemming Pedersen.

        Bare glem det hele. Men det er altså først i dag jeg har modtaget mail fra jer angående mit spørgsmål, hvorfor der er sat to ind i mit spørgsmål ved jeg ikke.

         

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.