Mediemonkey – læsning af filer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
bjarne jensen-a14b085730
Registreret bruger

Jeg har installeret windows 7 på min computer. Her har jeg fået problemer med at bruge MediaMonkey. Jeg kan godt indlæse mine musikfiler i programmet, men når jeg vil afspille musikfilerne kan programmet ikke læse dem. Den løber blot filerne igennem, som om de ikke er der. Jeg kan selvfølgelig se filerne i stifinder. Jeg kan tilslutte den eksterne harddisk til en anden computer som sagtens kan afspille musikfilerne.

Tao
Tao
Supporter

    Hej Bjarne Jensen,

    Har du musikfilerne liggende på en ekstern harddisk og afspiller dem derefter på forskellige computere? Har du tjekket at andre programmer på samme computer også kan afspille filerne – du kan eksempelvis prøve det indbyggede Windows Media Player? Dette er bare en måde at finde ud af hvor problemet ligger.

    Hvis filerne godt kan afspilles i Media Player er problemet MediaMonkey. Derfor synes jeg du skal prøve at geninstallere programmet – du kan fjerne det via Kontrolpanelet ved at trykke på Fjern et program. Følg anvisningerne på skærmen. Du kan efterfølgende installere programmet fra denne side: http://www.mediamonkey.com/download/

    Forhåbentligt virker programmet igen optimalt, men hvis ikke, så skriv endeligt igen!


    bjarne jensen-a14b085730
    Registreret bruger

      Hej Tao

      Jeg har efterhånden fået lokaliseret problemet til at være et USB-problem på min stationære computer. Jeg kan ikke se den eksterne harddisk på min stationære – hverken gennem MediaMonkey eller gennem Stifinder (som jeg ellers kunne tidligere), men jeg kan se harddisken på min stationære computer når jeg tilslutter den til min bærbare. De to computere er forbundet i et hjemmenetværk. Og jeg kan derfra kopiere musikfiler til MediaMonkey. Men jeg kan ikke se den eksterne harddisk på den bærbare igennem MediaMonkey på den stationære. Derfor er jeg nød til at kopiere filerne ind i MediaMonkey.

      Det er lidt kompliceret. Men jeg tror problemet udspringer i at den eksterne harddisk ikke fungerer på den stationære computer.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.