Microsoft Office Picture Manager

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
snegom
Medlem

Har fået et ny PC – en HP med Windows 7.

Jeg slægtsforsker på arkivalieronline.dk og jeg gemmer filer af scannede sider fra kirkebøger.

På min gamle PC kunne jeg åbne disse filer med Microsoft Office Picture Manager (MOPM) for beskæring og anden behandling og filernes ikon var MOPM’s.

Nu er filernes ikon hvid og blank og kan ikke åbnes i MOPM. De kan kun åbnes med Microsoft Fotofremviser, der ikke kan meget andet end at fremvise.

Hvordan åbner jeg dem med MOPM? Når jeg forsøger, fremkommer der et lille ikon (med noget der ligner en router med Microsofts logo) midt på skærmen.       Jeg har forsøgt med “Vis billede” – virker ikke

 

Mvh.

 

           

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Der må være kikset noget med filassociationerne efter du har skiftet pc. Jeg antager selvfølgelig at officepakken er korrekt instaleret på din pc og alle officeprogrammerne er intakte!!

    Hvis du prøver at højreklikke på en af de filer du plejer at åbne med MOPM og vælger ‘åbn med…’ skal du vælge den nederste linie ‘vælg standardprogram’ – det giver dig mulighed for at definere hvilket program den pågældende fil skal åbnes med pr. default.

    Alternativt kan du jo benytte den helt nye ‘Windows live photogalleri’ der følger med win7 og nemt findes via ’startknappen’ – det er et noget mere kompetent billedfremvisnings- og redigeringsprogram som er fyldestgørende i mange af dagligdagens simple redigeringer.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.