Namo

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
håbefuld
Medlem
Hej
 
For en del år siden fik vi fra jer pogrammet Namo 3.0 som gratis,
 
Skal have min hjemmeside redigeret om (ved godt jeg som abonent kan bruge 123, men er ikke interesseret i den), vil helst have Namo i en udgave der kan køre Window 7. 64. findes den som gratis? eller kan i give mig et link til et andet gratis pogram jeg kan hente.
 
V Madsen

Namo 3 er et program, vi forbløffende ofte bliver spurgt om, selvom det er mange år siden, det blev bragt på vores CD. Det fungerer desværre ikke i de nye Windows-udgaver, og vil ikke komme til det.

Der findes en del alternativer, og det kan være ret uoverskueligt at vælge det bedste. Et af dem, vi har gode erfaringer med, er NVU:

http://net2.com/nvu

Meld gerne tilbage, om det duer til formålet.


cbc
Medlem

    Hvorfor virker det ikke ??  Jeg er da ved at bygge en hjemmeside op, og det virker da meget godt i Windows 7 64bit. Det eneste jeg savner er et fotogalleri.

    mvh. Ivan Larsen 

    [quote=cbc]

    Hvorfor virker det ikke ?? 

    [/quote]

    Jeg testede det for et par år siden og fandt, at det ikke fungerede. Da programmer er så gammelt, at det ikke kender de nyeste teknologier, brugte jeg ikke mere tid på sagen – som sagt er der mange andre programmer at vælge imellem. Hvis Namo alligevel kan bringes til at virke, er det da fint.


    hindkjær
    Medlem

      Jeg vil gerne igang med en hjemmeside og jeg har en bog på 98 sider udgivet af Komputer for alle, kan I sige mig hvilken cd programmet “Namo vebeditor 3.0” ligger på da det er den eneste hjemmesideinstruktion på dansk som selv jeg kan forstå.

      mvh Per Nielsen

      Det havde sin egen CD for mange, mange år siden. Jeg kan sikkert grave en CD frem, men programmet kan hentes gratis her:

      http://download.cnet.com/Namo-WebEditor/3000-10247_4-910082.html

      Bemærk at det angives at være kompatibelt med Windows 95, 98 og NT – hverken Windows 7, Vista eller XP er nævnt. Det passer med min erfaring.


      hindkjær
      Medlem

        jeg har fundet min egen cd, det hjalp at der var en der mente den var fra 2002.

        Mvh. per

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.