nemidé

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
Mia-Juul
Medlem

Jeg har 2 spørgsmål:

1. Kan  ikke længere bruge mit nemid på interbet explorer, pop up vinduet kommer ikke frem. Jeg har forsøgt alt hvad jeg har kunnet læse mig til, men uden resultat.

2. Alle mine kontakter er forsvundet fra min gmal i google chrom, der sker intet når jeg trykker på ikonet for kontakter, dog kommer de frem i internetexplorer. Hvad gør jeg?, da det er meget iriterende og også frustrerende, at jeg hele tiden skal skifte mellem  de 2 alt afhængig om det er netbank eller min gmail kontaker jeg skal bruge.

Med venlig hilsen Mia

Problemer med NemID kan have et hav af årsager…

Først vil jeg foreslå at teste din Java-installation ved at besøge denne side:
http://javatester.org/version.html

Resultatet skal ligne det vedlagte skærmskud. Viser der sig ikke et lyserødt felt med versionsnummeret, er din Java-installation defekt.

På denne side kan du teste, om din Java-udgave er aktuel eller skal opdaters:
http://www.java.com/en/download/installed.jsp

Nyeste Java (til reparation af installationen) kan hentes her:
http://www.java.com/en/download/chrome.jsp?locale=en

Hvis Java som sådan fungerer, ligger problemet i Internet Explorer. Jeg vil foreslå at gå ind i Internetindstillingerne og under ‘Avanceret’ nulstille dens indstillinger – det løser en bred vifte af besværlige problemer. Jeg vedlægger et skærmskud mere, der illustrerer det.

For begge browseres vedkommende vil jeg stærkt anbefale at deaktiver og afinstallere unødvendige udvidelser. De kan være installeret uden at du har lagt mærke til det, og kan være årsag til et væld af problemer.

Hvad angår Chrome vil jeg endelig foreslå at afinstallere og geninstallere, det kan rette op på fejlen.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.