One care går i stå

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
jeri01
Medlem

Hejsa, Jeg vi gerne køre Microsofts One Care sikkerhedsskanner på min bærbare der er udstyret med Windows Vista. Jeg har tidigere kørt den på andre af familiens pc’ere uden problemer, men her på Acer pc’en driller det. Jeg når kun til de første opstartsbilleder, så får jeg en pop-up meddelelse: ” Internet Explorer har forhindret dette websted i at bruge et Active X-object på en usikkerhed måde. Dette forårsager muligvis at denne webside ikke vises korrekt. “

Herefter kører “hjulet” rundt og meddelelsen er ” Vent et øjeblik ” Det har jeg nu gjort 3 gange, men der sker ikke noget og selvom jobisten viser jobbet kører, sker der intet. Det kan næppe tage timer, så der er et eller andet galt.

Mit eget gæt er noget af det med ActiveX objektet driller, eller har stoppet processen, men jeg ved ikke hvordan jeg skal tillade systemet at arbejde videre. Der er ikke muligheder for at give accept under meddelelsen.

Har I nogle gode ideer til hvordan jeg kan få styr på dette. Jeg har også forsøgt at slå Bruger Konto Kontrollen fra, men det gav ikke noget, ligesom jeg har forsøgt at ændre på sikkerhedsniveauet, men uden held.

 

 

Tao
Tao
Supporter

    Er det ikke muligt at trykke på den linje hvor Internet Explorer skriver at Active X-objektet er blever blokeret og vælge Kør Active X-object?

    Ellers kan du prøve at køre scanningen fra andre browsere – prøv fx den gratis Google Chrome-browser:
    http://www.google.com/chrome/?hl=da

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.