oprydningsprogram søges

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
smiley-74
Abonnent

Jeg har ting og programmer liggende på min pc. Nu vil jeg så gerne have lavet en oprydning, og få lagt tingende hen, til de steder hvor de burde ligge. Men det er efterhånden blevet til rigtig meget, og jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal gribe sagen an.

Findes der et program der kan klare den opgave, gerne på dansk.

 

Michael.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Kort svar: Nej!!

    Ikke ud fra hvordan jeg læser din problemstilling – som jeg ser det vil du gerne rydde op og lægge i de rette skuffer og mapper og hvis det er tilfældet er det kun dig selv (eller en anden kyndig) der fysisk kan oprette passende mapper til de forskellige ting du har liggende og rode rundt omkring.

    Men som en hjælp til at komme igang ville jeg klart starte med at fjerne alle gamle programer du ikke bruger mere eller ikke har brug for.

    Til det brug vil jeg anbefale at hente et program der hedder RevoUninstaller – det er på dansk og kan hentes her – du kan sagtens nøjes med den gratis version:

    http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

    Dernæst er der nok brug for at at få ryddet op i forskellige levninger som mange programmer smider rundt med på harddisken og til det brug findes der altid et godt og kompetent program på den nyeste K-CD.

    Og når det så er gjort er det tid til at organisere dine datafiler som billeder, dokumenter m.m og det er en opgave som ikke kan klares med et program – her må du selv til tasterne og flytte rundt med tingene så de kommer til at ligge der hvor du kanfinde dem igen.

    God fornøjelse…

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.