Oracle VM VirtualBox

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Vylle52
Medlem

Hej med jer!

Har installeret Oracle VM VirtualBox på Windows 7, hvilket forløb uden problemer!

Installerede efterfølgende Windows XP, ligeledes uden problemer.

Installerede herefter et lille bogføringsprogram.

Dette program skal bruge flopydisk og printer for at fungere, men ingen af disse hardware kan findes eller oprettes i det virtuelle miljø!

Hvad er galdt og hvad kan der gøres?

På forhånd tak for jeres ulejlighed!

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Kan ikke helt forstå at du siger at eks. printer ikke kan oprettes i det virtuelle miljø – den xp du har installeret er jo en fuldt funktionsdygtig xp med alle de funktioner der findes i en ‘ren’ installation og du kan til enhver tid installere en hvilken som helst printer på samme måde som man altid gør – forudsat selvfølgelig at du har de fornødne drivere og printeren i øvrigt fungerer med xp (hvilket de fleste jo vil gøre)

    Husk dog lige at den nyinstallerede xp skal være opdateret med alle tilgængelige opdateringer – her tænker jeg specielt på sp3, der er essentiel for mange nyere funktioner – før du gør mere.

    Og så skal xp’en være kørende (klart!!) og vinduet den kører i skal være det aktive vindue før du installerer printeren – du vil ikke kunne bruge den printeropsætning der er foretaget i win7 miljøet, så du er nødt til at hive stikket ud til printeren og installere driveren i xp-miljøet og så sætte stikket i igen – så skal det virke.

    Mht. samme issue omkring floppydisk kan jeg ikke be- eller afkræfte din påstand idet jeg ikke lige har en pc med floppydrev tilgængelig, men da både usb og cd-drev fungerer normalt kan jeg ikke umiddelbart se der burde være noget til hinder for at også et floppydrev kan fungere…


    Vylle52
    Medlem

      Jeg har nu fået en printer på XP miljøet til at virke, det var dejligt. Mangler dog stadig USB og dermed mit diskettedrev!

      (Mht. samme issue omkring floppydisk kan jeg ikke be- eller afkræfte din påstand idet jeg ikke lige har en pc med floppydrev tilgængelig, men da både usb og cd-drev fungerer normalt kan jeg ikke umiddelbart se der burde være noget til hinder for at også et floppydrev kan fungere…)

      I forhold til ovenstående er det kun cd-drevet der virker. Usb er tilsyneladende væk, for jeg ka’ ik’ sætte noget i usb udgangene og få respons! Således er det indbyggede diskette drev og et mobilt usb diskette drev begge lige livløse!

      Hva’ gør jeg forkert?

      Jeg har opdateret Windows XP med det hele!

      På forhånd tak for jeres ulejlighed!

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Når du har åbnet den virtuelle boks er der en værktøjslinie foroven – åbn ‘enheder’ og tryk på ‘usb’ – nu er det et stykke tid siden jeg selv installerede og opsatte Oracl Virtu…. og jeg husker ikke helt præcis hvordan jeg tilsluttede usb understøttelse, men måske fremgår det når du kommer den vej rundt – ellers står der også en beskrivelse i hjælpfilen som dog er på engelsk.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.