Panda Free Antivirus

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Jensgibe 8 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
A.Thomsen
Medlem

 

Selvfølgelig er jeg interesseret i Panda Free Antivirus. Problemet er bare at jeg kun kan finde ud af det ved hjælp af en god brugsanvisning. Som jeg læser installeringen, skal jeg først fjerne det gamle Avast program, hvor jeg for en sikkerheds skyld skal fjerne netværkskablet, og ikke sætte det i før det nye program er på plads??

 

Hvordan gemmer jeg det nye program indtil det skal installeres, jeg kan jo ikke hente det uden netværkskabel? Eller er der et eller andet jeg helt har misforstået?

 

mvh

 

Allan IT-analfabet

 


Jensgibe
Abonnent

    Jeg mener også at man på K.dk anser læserne for at være klogere end vi er. De skal give sig tid til at forklare det hele. Jeg har mens alt kører, hentet Panda og gemt den i Downloads eller Overførsler. Så slukkede jeg min router og afinstallerede Avast. Så kørte jeg Panda og tændte routeren igen. PS. det er hurtigere blot at tage kablet fra routeren. På min nye bærbare er alt OK, men min stationære bruger mindst 3 -4 minutter på at starte, før tog det vel 2 minutter højst.

    mvh Mr. Mox

    HeinzErik
    HeinzErik
    Abonnent

      Det er blot fordi KFA’s vejledning kan misforståes vedr. rækkefølge. Brug rækkefølgen: 1) Hent/download/gem Panda-programmet som en installationsfil (exe-fil) i downloadmappen eller på Skrivebordet. 2) Afbryd internetforbindelsen (f.eks. udtage kabel til routeren/slukke router el. andet). 3) Afinstallér Avast. 4) Installér Panda. 5) Hvis Panda virker (kan åbnes), så Genetablér internetforbindelsen.
      (Lyder ikke så godt med længere opstartstid Mr.Mox)


      bhc0069
      Registreret bruger

        Hej.

        Kan se at der er skrevet fine vejledninger. Så jeg vil nøjes med at knytte en kommentar til det med at køre unden virusbeskyttelse. Jeg mener nemlig at hvis man kun lige skifter virussystem mens man er “online” og ellers ikke surfer på nettet imens, så skal man være RIGTIG uheldig at bliver ramt af “noget”.

        Faktisk har jeg en lille hobby, som går ud på at fjerne virus og andet skidt fra computer, derfor surfer jeg engang i mellem med min “lege-pc”, uden firewall og antivirus og adeles uopdaterede programmer (java, flash, adobe, Explore). Men som regel må jeg konstatere efter flere timers “jagt” at jeg ikke støder på noget …..  men måske er jeg bare “uheldig” 🙂

        Men god fornøjelse med Panda – jeg bruger det selv på flere af mine computer

        Hilsen

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.