Partitioner i MiniTool Partition Wizard

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  henning pedersen-cc86d25f0a 3 år, 1 måned siden.
Oprettet af
henning pedersen-cc86d25f0a
Abonnent

Programmets navn: Minitold Partition Wizard
Spørgsmål: Jeg har prøvet at dele min partition som i skriver om i blad nr. 4 side 54 men når jeg kommer til billede nr. 6 og trykker på create så skriver den: Partitionsguiden kan ikke oprette en partition her. Der er ingen gratis MBR-slots på disken. Hvad gør jeg nu. Venlig hilsen Henning Pedersen

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Henning

    ‘Gratis’ er en forvirrende oversættelse af ‘Free’, der i sammenhængen betyder ‘Ledige’.

    Problemet ligger i, at det gamle MBR-system til harddiske kun tillader fire partitioner. Der er simpelthen ikke dataplads til at registrere flere. I mange år har vi så omgået det problem ved at gøre den fjerde partition til en ‘Udvidet’ partition, der i sig selv kan rumme mange partitioner.

    Nu husker jeg ikke MiniTools’ muligheder (jeg bruger Easeus), men jeg tænker, at det kan være muligt at konvertere en partition til at være Udvidet, og derefter opdele den.

    Det er ideen – hvis det sætter dig på rette spor, er det fint. Hvis du har brug for at jeg går i detaljer med det, vil jeg meget gerne have dig til at vedlægge et skærmskud, der viser de eksisterende partitioner.

    Hej Henrik.

    Jeg opgiver nu, nu har jeg brugt en hel eftermiddag på at sende et skærmbillede, men det vil ikke løkkes for mig, jeg kan tage et skærmskud og få det i udklipsholderen, men jeg kan ikke få det over i svar til dig, selv om jeg trykker på vælg fil og så trykker på Ctri+ v så sker der ikke noget. Jeg har prøvet om jeg kunne slette den partition jeg har lavet, og så kør videre som før, jeg har desværre ikke lavet nogen genoprettelses punkt så jeg kunne gå tilbage, jeg ved ikke om du kan bruge det her til noget ,ellers glem det og så ondskyldler jeg. Venlig hilsen Henning

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.