Patch My PC fungerer ikke

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 6 år siden.
Oprettet af
hansilind2
Abonnent

Programmets navn: Patch My PC
Spørgsmål: Siden jeg lærte programmet at kende har jeg været meget glad for det. MEN jeg tror slet ikke det har virket i år. Det står blot og “Creating a system restore point please wait….” – men der står ikke noget om HVOR LÆNGE man skal vente.

Jeg har lige downloadet det til en bærbar computer, og der har det nu kørt i ½ time uden at der sker noget som helst, udover den grønne bjælke i bunder kører fra venstre mod højre.

Og det kan ikke være fordi den bærbare computer er spækket med programmer, for det er den ikke. Den er til rejsebrug, og bruges kun til internet, mail og dagbog.

På min stationære PC har den nu stået med samme besked i 45 minutter, og det kan jo ikke være meningen.

Jeg kan se at andre også har mange problemer med det, men hjælp ser jeg ikke meget af. Det er meget skuffende.

Mvh

Hans Kurt Nielsen

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Hans

    Tak for meldingen, som jeg tager videre til redaktionen. Det er tre år siden at vi anbefalede Patch My PC, så det er nok på tide at genoverveje det, og se på alternativer.

    Med hensyn til de konkrete problemer er det bestemt for lang tid, men det kan også skyldes problemer i Windows. Jeg foreslår at prøve Windows’ egen funktion til det (søg efter “Opret gendannelsespunkt”). Hvis det også hænger i for lang tid, skal det fejlsøges – og så kommer Patch My PC til at virke igen.

    Jeg vedlægger lige et skærmskud, der viser funktionen.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.