Patch My PC – konflikt?

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  nestor 8 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
nestor
Abonnent

Komputer 11/2015 omtaler rosende ovennævnte program. Jeg er stærkt interesseret, men bruger i forvejen Secunia. Kan disse to programmer sameksistere? 


nestor
Abonnent

    Jeg synes, det er et meget enkelt spørgsmål: begge programmer opdaterer programmer på computeren, og jeg vil bare gerne vide, om der så kan optræde konflikt mellem dem – ligesom man fx ikke skal køre to antivirus på en gang.

    Er der virkelig ingen – evt. fra bladet selv – der kan svare på det?

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      Jeg vil ikke mene, der er nogen grund til at bruge begge programmer på en gang, og selvom det næppe fører til et katastrofalt nedbrud eller tærer nævneværdigt på computerens ydeevne, kan det måske forårsage problemer.

      Jeg vil anbefale dig kun at bruge Patch my PC.


      nestor
      Abonnent

        Kære Christian Bugge

        Du skriver

        “…kan det måske forårsage problemer”. Det gør mig lidt nervøs, og jeg kunne vældig godt tænke mig, at I kunne finde plads i bladet til en nærmere behandling af forholdet mellem Patch My PC og Secunia, hvilket sidste program somme tider virker lidt tungt at danse med.

        Med venlig hilsen

        Christian Bugge
        Christian Bugge
        Registreret bruger

          Der sker næppe noget alvorligt, men hvis du har to forskellige værktøjer kørende på samme tid, som begge forsøger at opdatere det samme program, kan det måske resultere i en eller anden form for fejl.

          Det er svært at sige ret meget om. Løsningen er at holde sig til et opdateringsværktøj, og her anbefaler vi Patch My PC frem for Secunia PSI.

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.