Pc tune-up program

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
ivanr
Medlem

Jeg er stødt på et tune-up/vedligeholdelsesprogram, som hedder TopCkit 2010, og vil høre om I har nogen erfaringer med eller viden om det program/firmaet bag. Grunden til, at jeg spørger, er jeg har fået mistanke om, at det måske ikke helt er hvad det giver sig ud for at være, det er måske malware eller lignende. Jeg har læst forskellige anbefalinger af det på nettet, men da jeg installerede det, syntes jeg at der skete lidt besynderlige ting under installationen og efterfølgende, f.eks. ville min browser pludselig omkonfigureres. Det er muligt, at jeg bare er lidt paranoid, men jeg fornemmer, at der er noget galt. Kan I af- eller bekræfte det.

Venlig hilsen

ivanr

Vi har ikke selv prøvet programmet, og når jeg løber igennem omtaler af det på nettet, slår det mig at de er ret overfladiske. Jeg har ikke umiddelbart fundet noget, der giver mig tillid til at programmet er godt og legitimt.

Prøv at scanne din computer med Malwarebytes’ Anti-Malware, som du finder på vores CD. Det er ekspert i at finde og fjerne suspekte programmer.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.