pdf

Løst
Dette emne indeholder 8 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  larsjensen 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
olepsamsoe
Abonnent

Hej der. Ca. 1 gang om måneden sender jeg et lille foreningsmedlemsblad med tekst og billeder til ca. 150 medlemmer i pdf-format. 2 af modtagerne kan ikke læse bladet. Når de “åbner” filen, ser de kun 30 – 40 sider kode og intet andet. Hvad sker der dog?

mvh / Ole Pedersen


larsjensen
Abonnent

    Hvis det “kun” er 2 modtagere, må det være deres Adobe reader, som halter.


    olepsamsoe
    Abonnent

      Det mærkeligste er, at hvis én af dem, som modtager korrekt, blot videresender til de to omtalte, så kan de fint læse bladet! Mystisk – ikke?


      larsjensen
      Abonnent

        JO:)

        Lige et par opklarende spørgsmål: Hvis de to (er det de samme to hver gang?) som modtager defekte PDF-filer, sender videre til en anden (eventuelt hinanden), kan det så læses?

        Det gælder om at indsnævre problemet med “dumme” spørgsmål.:)


        olepsamsoe
        Abonnent

          Tak – Det vil jeg lige undersøge

          Selvom det kunne være en forældet Adobe Reader (de bør naturligvis have den nyeste XI installeret), lyder det mere som et problem med den måde, vedhæftede filer sendes og modtages. Jeg ser gerne nærmere på det, men har lige brug for at vide, hvilke e-mail programmer, der er involveret.


          olepsamsoe
          Abonnent

            Hej – og mange tak

            Jeg arbejder med sagen, men det bliver nok først i morgen (onsdag)

            mvh / Ole Pedersen


            olepsamsoe
            Abonnent

              Jeg er desværre lidt handlingslammet p. t. da de to “problem-modtagere” er bortrejst, så jeg kan ikke lave forsøg eller skaffe oplysninger lige nu. Men jeg vil henvende mig til vedkommende, så snart én af dem er tilbage.

              Indtil da måjeg fortsat undre mig over, at når min gode ven Ellen har modtaget korrekt og når bruger “videresend”-knappen, så modtager de andre også korrekt. Men hvis jeg sender direkte til dem, så får de kun 30 sider mystisk kode!

              mvh / Ole Pedersen


              olepsamsoe
              Abonnent

                Hej igen

                Nu får jeg sikkert aldrig løsningen på problemet, for den ene modtager er rejst bort, og den anden modtager pludselig bladet uden problemer. Ingen ved hvad der er sket, men det fungerer i hvert fald nu. Tak for hjælpen indtil videre. 

                Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.