PDF-dokumenter bliver smalle

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
kurtlorentzen
Registreret bruger

Programmets navn:
Jeg har af og til brug for at mine word-dokumenter gøres højere (længere) end A4-arkets 29,7 cm, men bibeholdt bredden, 21. cm. Jeg gemmer bagefter som både word- og pdf-fil gemme dem som pdf-filer. Det har ikke voldt problemer indtil for nyligt.

Nu bliver pdf-arkene smalle, hvor smalle afhænger tilsyneladende af længden: jo længere, desto smallere, fx 12 cm, så tekst skæres af.

Jeg har forgæves ledt efter justeringsmuligheder i Word. – Løsningen blev at google et eksternt (betalings)-konverteringsprogram, som importerer min word-fil, hvorefter jeg downloader og gemmer. Så bevares mine oprindelige størrelsesforhold. Jeg har også med held brugt esport-funktionen i Open Office. Men disse løsninger er bøvlede og tidskrævende. Hvad er ændret i Word, siden programmet nu laver denne åbenlyse fejl, og kan re selv reparere den: Hvordan?

Jeg bruger Win10  Word 2007.

På forhånd tak for hjælp.

Mvh Kurt

 

tips
tips
Registreret bruger

    Det er nok 100% sikker at din offices er total død og begravet, ja den er udgået for længe siden, ja fjern det gammel skrammel fra computeren hurtigst mulig, og installerer en ny og opdateret offices, men måske at du er intreseret i et godt tilbud, ja prøv og kik nærmer på offices 8……………….

    https://www.ashampoo.com/da-dk/office

    Og måske at du også lige kan bruge et program som kan fjerne offices 2007 og rydde pænt op i din PC.

    https://www.revouninstaller.com/products/revo-uninstaller-free/

    Ja den gratis udgave er udmærket hos revo……

    tips
    tips
    Registreret bruger

      Lige et skærmskud af revo uninstaller-free…………….

      tips
      tips
      Registreret bruger
        HenrikClausen
        HenrikClausen
        Komputer for alle

          Lad mig foreslå den gratis CutePDF Writer:

          https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/cutepdf-writer

          Den lægger sig ind som en printer, der i virkeligheden gemmer filer (fra ethvert program) som PDF. Det har jeg brugt i en del år, og den har altid givet mig gode resultater.

          Som tips nævner, er det en meget gammel Office-udgave, du har. Lad mig foreslå at du prøver LibreOffice. Den er gratis – og betydeligt foran OpenOffice i nyudvikling:

          https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/libre-office

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.