PDF-filer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
akslar
Medlem

Jeg har modtaget en PDF-fil med en masse foto, som jeg gerne vil redigerer i Microsoft Office Picture Manager, men hvordan konverterer jeg en PDF-fil, så jeg kan gøre det?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Normalt kan man jo ikke redigere i pdf-filer – det ligger ligesom i konceptet at man skal kunne sende dem rundt alt og alle uden at de ændrer form.

    Imidlertid findes der editorer på nettet som f.eks.fra denne side: http://www.tracker-software.com/product/downloads/ der klarer det udemærket, ligesom den gode gratis kontorpakke Open Office org. kan gøre det. Som jeg husker skal man dog lige downloade en plugin til Open Office før den napper pdf-filer, men så går det også fint.

    Jeg må lige tilføje at hvis du vælger løsningen med at bruge Open Office skal du markere de fotos det drejer sig om, vælge kopier og så sætte dem ind i f.eks. Paint som jo følger med Windows og gemme dem som .jpg filer – så er de lige til redigere yderligere i øvrige programmer


    kaifisker
    Medlem

      På nettet findes der flere gratis download programmer til formålet. Jeg bruger ind i mellem “Free PDF to Word Doc Converter.” Søg på navnet. Desværre er den ikke god når dokumentet indeholder billeder. I disse tilfælder får jeg en bekendt der har programmet Adobe Acrobat til at konvertere dokumenterne. Har du en bekendt der er i besiddelse af dette program v. 5 eller nyere er converteringen en let sag.

      Kai

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.