photogallery kan ikke slettes

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
poulbj
Abonnent

hver gang jeg starter min pc op, dukker der en rude op, hvor photogallery ønsker at jeg skal sætte en cd i med, installationsdisk for photogalleri, når jeg så lægger min disk i hvor der er installationsprogrammet for min hp-printer, starter den install. af photogallery, men næste gang jeg starter pc-en , beder den igen om disk med photogallery-install.

den korte udgave er at jeg ikke ønsker at installere photogallery. jeg kører med windows xp.

med venlig hilsen poulbj

Først vil jeg foreslå at undersøge, om programmet er opført i Kontrolpanel, Tilføj/fjern programmer. Er det i den liste, skal du afinstallere det derfra.

Finder du det ikke der, eller bliver det ved med at plage efter en afinstallation, kan du fjerne det registreringspunkt i Windows, der får det til at starte automatisk sammen med computeren. Det kan du bruge dette program til:

http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx

Som du kan se af vedlagte skærmskud har det et stort udvalg af faneblade, men der er en god chance for at du finder ’synderen’ på den første side eller to i fanebladet Everything. Fjern fluebenet og genstart computeren for at se, om du har fået fred.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.