Photoshop-skolen, bog

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 11 år, 1 måned siden.
Oprettet af
odder43232717
Abonnent

Jeg har modtaget bogen, der ser god ud. Da jeg skal ud og købe Elements vil det selvfølgelig være praktisk at have samme version, som bruges i bogen. Kan det passe, at det ikke er anført, hvilken version der bruges? (Jeg kan jo ikke genkende billederne i bogen, da jeg ikke har programmet i forvejen)

Tao
Tao
Supporter

    Hej Flemming Paulsen,

    Jeg synes du skal investere i den nyeste version af Photoshop Elements, da programmet hele tiden udvikles og den nyeste version naturligvis er den bedste. Desuden er forskellen fra version til version ikke så stor, at ud ikke kan benytte førnævnte bog og dennes vejledninger.

    Jeg har prøvet at undersøge hvilken version der beskrives i bogen, men kan faktisk heller ikke finde informationen. Beklageligvis. Jeg vil udspørge mig på redaktionen, så du kan få oplysningen.

    Tao
    Tao
    Supporter

      Hej igen,

      I Photoshop-skolen beskrives primært Photoshop Elements 9 og 10, men der er også kurser i Photoshop CS. Hvis du har Photoshop Elements 11, kan du vælge Expert øverst i skærmbilledet, hvormed programmet vil ligne tidligere versioner – nogle funktioner kan dog ligge andre steder i skærmbilledet end i bogen – fx forneden i stedet for foroven.

      Held og lykke med programmet og bogen!

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.