Picasa 3

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
bulder2845
Medlem

Jeg bliver ofte via mail inviteret til at DELE vedkommendes billeder på webalbum. Jeg er logget på Web og kan via linket i mailen nu se billederne. Men hvis jeg på et senere tidspunkt kommer på nettet er billederne ikke mere til stede. Skal man gemme alle invitationsmailene for via det gamle link at se billederne igen?

Venlig hilsen JS

 

PS. Med andre ord, hvordan får jeg permanent adgang til mine venners webalbum?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Normalt er det et lukket album som man får et link til vis mail, forstået på den måde at når man opretter et webalbum i Picasa kan man vælge at gøre det offentligt eller privat.

    Et offentligt album er, som navnet antyder, offentligt og vil kunne ses af alle der finder frem til det.

    Et privat album skal man inviteres til at se af den der har lagt det op og det foregår ved at sende et link til dem man ønsker skal se albummet. Dette link bliver genereret af Picasa og stien kan være meget indviklet af sikkerhedshensyn og hvis du mister mailen med linket kan du ikke mere komme på og se albummet før den der har inviteret sender et nyt link.

    Dog er det muligt at gemme linket som en regulær favorit/bogmærke i din browser på samme måde som man normalt gemmer hjemmesider og så holde adgangen ad den vej – alternativt kan du jo også bare gemme mailen, men det er da noget nemmere at have adgang via favoritter.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.