picasa 3

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 9 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
bodila
Medlem

Jeg har Picasa 3 på min PC, den låser konstant og når jeg vil aktivere en proces står der Picasa 3 svarer ikke, og skærmen bliver mat. Kan jeg opdatere Picasa og hvilken version? vil den lægge sig oven i den nuværende, hvor der er mange fotos overført fra mine billedmapper? eller skal jeg installere en ny og lade den overføre mine fotos? Jeg har jo mange mapper online i picasa, og vil de blive slettet? Forøvrigt er det jo blevet til Google +, kan det være derfor der sker noget mærkeligt?

Jeg har på fornemmelsen at den låser fordi der når jeg vil lukke ned står at der er ved at blive lavet autobackup. Dette er sket siden jeg har fået en ny smartphone, hvor alt åbenbart bliver syncroniseret og taget autobackup af. 

Bodila

Du kan uden problemer installere den nyeste version af Picasa:

http://picasa.google.com/intl/da/

Sagen er at dine billeder ikke ligger “i Picasa”, de ligger i din computer. Opdatering – eller endda afinstallation – af Picasa vil ikke påvirke eller slette dine billeder på nogen måde.

Jeg mistænker dog at problemerne kan skyldes noget andet, fx skadelige programmer i computeren. Prøv først Picasa opdateringen, og hvis det ikke hjælper, skal vi på jagt efter andre ting.


bodila
Medlem

    Har sendt et svar, men kan ikke se at det er sendt, tager det lidt tid inden det registreres?

    Bodila


    bodila
    Medlem

      Det første svar er åbenbart ikke gået igennem. Det løste ikke problemet at afinstallere og derefter geninstallere picasa igen.

      Er det mon en virus? Jeg kører ellers antivirusprogrammet Avast som I anbefaler, men igår stod der at min PC ikke var beskyttet, og jeg ville slå avast til igen, det kunne jeg ikke.der står også en gammel defender, men det kan vel ikke være årsagen, ingen af disse kunne slås til igen i sikkerhedscentret, men der anbefales at downloade et andet antivirus program. Jeg downloadede avast igen men intet hjalp, jeg kan ikke få antivirus programmet til at slå til. Jeg har ofte kørt renseprogrammer fra Jeres CD, og de har altid fundet en masse der skulle renses eller slettes, kan det passe at det er indtil flere GB?

      Skal jeg henvende mig til en prof. Computerreperatør, eller tror I at jeg kan klare det med Jeres programmer? 

      Bodila

      Noget er galt, det er klart. Start med det enkle, at lade Windows fejlsøge sig selv. Kør dette fra et Kommandoprompt, der er startet med Administrator rettigheder (det er et punkt i højreklik menuen):

      sfc /scannow

      Det tager nogle minutter.

      Derefter anbefaler jeg en scanning med Kaspersky Rescue Disk:

      http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk

      Det kan tage nogle timer, så det kan være værd at starte processen om aftenen og se på det igen næste morgen.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.