Power2go

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Anonym

Jeg har haft mit power2go 7 opgraderet i en prøveperiode. Nu er det væk, det samme er mit power2go 6, som var med i computeren. Hvordan kan jeg fra de  cd’er jeg har brændt, (dem hvor windows7 og alt er på) geninstallere programmet uden at skulle formatere computeren. Dele af det er stadig på computeren, men der hvor man skulle åbne power, får jeg kun meldingen “isæt cd”.

Hjælp ønskes.

Tao
Tao
Supporter

    Hej adamzig,

    Hvis Power2Go er fulgt med din pc, har du det sandsynligvis med på en cd. Hvis dette ikke er tilfældet burde du have fået en produktnøgle med. Prøv at led efter disse og download og installere derefter din version af programmet fra producentens hjemmeside. Du kan herefter aktivere det med produktnøglen.

    Jeg tror desværre ikke at cd’erne kan bruges, da de indeholder de installerede filer og ikke installationsfilen – det betyder at du ikke bare kan hente et element ud fra cd’en og derefter installere det på ny.

    Hvis du ikke kan finde en produktnøgle eller cd, synes jeg du skal kontakte Power2Go, pc-producenten eller den butik hvor du har købt pc’en og fortælle om din situation.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.