Problem med startside

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 10 år, 12 måneder siden.
Oprettet af
fedt¿re
Abonnent

Uanset hvilken startside, jeg ønsker, så dukker BABYLON op; det har jeg lært at leve for BABYLON er umulig at slette (hvad der jo også fremgår af nettet, når man “googler” problemet).

Imidletid dukker der nu et tvivlsomt program op på min startside, som jeg ikke kunne drømme om at downloade, men “tilbuddet” kan ikke fjernes, for sætter jeg “X” i øverste højre hjørne, som normalt fjerner den slags “skrald”, så bliver jeg ledt ind på det tvivlsomme firmas hjemmeside, og så er jeg jo lige vidt.

Se vedhæftede skærmprint

Hvordan fjerner jeg dette tvivlsomme tilbud?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Jamen, Babylon lader sig da udmærket fjerne – og det helt og aldeles fuldkomment – omend det godt kan være lidt besværligt.

    Jeg ser du bruger Google Chrome så du skal starte med at åbne indstillinger ved at trykke på de 3 bjælker øverst til højre – gå til ‘værktøjer’–>’udvidelser’ og deaktiver babylon og evt. andre odiøse tilføjelser.

    Gå nu til ‘programmer og funktioner’ og se om den optræder her som et almindeligt program der i givet fald nemt kan afinstalleres.

    Findes den ikke her vil jeg anbefale af hente RevoUninstaller, der er super potent til at fjerne genstridige programmer og tilmed på dansk og gratis:

    http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

    Brug avanceret metode til at fjerne programmet så der bliver ryddet helt op i reg.databasen…

    Obs! – det kan være nødvendigt at stoppe programmet i joblisten før afinstal… – tryk ctrl+shift+esc og gå til fanen ‘processer’ – rul ned til en evt. linje der ‘lugter’ af babylon, marker den og tryk på ‘afslut process’

    Det vil være samme procedure med det andet ‘tilbud’


    fedt¿re
    Abonnent

      Hej Jan!

      Tak for dit svar; desværre hjalp det mig ikke videre. Jeg downloadede som foreslået af dig Revo unstaller, men af de 207 muligheder, der tonede frem på skærmen, var hverken BABYLON eller det tvivlsomme RegClean.

      Programmerne findes således ikke på listen over sletningsmuligheder, men alligevel dukker disse 2 uønskede programmer op på min startside (se skærmprintet).

      En oprydning i registreringsdatabasen via WINOWS eller mit sikkerhedsprogram NORTON afhjælper fejlen.

      Hvad gør jeg så?

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Jeg har vist syltet dig lidt – hvordan ser det ud nu – har du stadig bøvlet med Babylon eller har du fået ryddet ud…

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.