Problem med Word

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Anonym 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
elsevip
Abonnent

Jeg kører Vista og Word 2007.

Når jeg har skrevet en hel side alm. tekst, og vil lave indrykninger af enkelte linier med mellemrumstasten, er der enkelte linier, der ikke vil flytte sig, når jeg stiller markøren foran første bogstav i linien. Stiller jeg markøren før andet bogstav i linjen, flytter resten af linien sig normalt.  

Deliter jeg derpå det første bogstav, som ikke ville flytte sig, rykker hele linien tilbage, og jeg har intet opnået. Det er ikke altid de samme linienumre i andre dokumenter.

Alt er altid opdateret.

Kan nogen hjælpe, tak?

Venligst

J. Gilbert

 


Anonym

    Hej Gilbert.

    Jeg vil foreslå, at du læser om brug af Word i nr. 6 af Komputer for alle. Du får på side 55 svar på dit spørgsmål (tror jeg). Ellers brug tabulator indstillinger. De indrykkede linier altid vil stå under hinanden uanset, om det er den ene eller anden metode.

    God fornøjelse.Så vil

    Steff


    elsevip
    Abonnent

      Tak for svaret.

      Det er ikke brug af tabulator, der er mit problem, så jeg kan desværre ikke bruge dit svar. Artiklen om Word heller ikke.

      Venligst

      JG

      Leif Jonasson
      Leif Jonasson
      Supporter

        Jamen, så lad mig prøve. Problemet er, at det indryk, du laver med mellemrumstasten ikke er et “ægte” indryk. Det kan man kun lave med tabulatortasten. Når du taster et mellemrum så virker det som regel kun efter hensigten midt i en tekst og ellers som du beskriver kun nogle gange ved starten af en linie. Det har både noget med typen af linieskift at gøre og afsnitsformateringen, der afgør, om det virker eller ej. men spørger man Microsoft, så siger de, at det er fordi mellemrumstasten ikke er beregnet til at lave indrykninger – det skal man bruge tabulator til.

         

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.