Problemer med Chrome

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
olcarst
Abonnent

Programmets navn:Chrome
Spørgsmål: Jeg har arbejdet med slægtsforskning i en del år nu og har uden problemer brugt Chrome som min foretrukne browser.

Men nu her for nylig – måske efter en opdatering, jeg er ikke sikker – så har jeg fået problemer med programmet Arkivalier Online  – https://www.sa.dk/ao-soegesider/da/geo/geo-collection/5 – når jeg skal søge i en kirkebog.

For lige pludselig kan jeg godt se forsiden og søgefeltet men når jeg har valgt den kirkebog jeg skal bruge og klikker på den, så åbner den godt nok en ny side op men helt uden tekst, den er fuldstændig blank! Gør jeg den samme øvelse i f.eks. Edge eller Firefox så åbner siderne fint!?

Så der er formodentlig en indstilling i Chrome som er i “udu” og jeg har forsøgt at finde ud af hvilken men . . . .

Har I noget bud?

 

 

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Som webudvikler kender jeg en del til Chrome, også til dens mere besværlige sider. Jeg ved, at den tit er førende med opdateringer, der har med sikkerhed at gøre – det har givet os en del problemer. Ikke at der var problem i vores sikkerhed – Chrome har bare lukket for en del funktioner, der er potentielt usikre. Og det er noget, der skal rettes på udbyderen af hjemmesiden, ikke i Chromes indstillinger. Det er endda sandsynligt at de andre browsere får de ændringer på et eller andet tidspunkt.

    Så for at forebygge at problemerne også opstår der, vil jeg foreslå at du skriver til udbyderen af siden og gør opmærksom på problemet. Det får du sikkert en god forklaring ud af.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.