Problemer med hjælpefiler

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
appleblossom9
Registreret bruger

Jeg har Windows 7, 64 bit. Jeg har også et udemærket Sprogprogram, der hdder “StyleWriter”, som jeg bruger i mit oversættelses arbejde. Der er bare det, at når jeg vil bruge hjælpefilerne i StyleWriter, åbner de i kodeformat! Det kan jeg ikke bruge til noget. firmaet har sendt en fil, der skulle give mig adgang til filerene på internettet, men det hjalp heller ikke! Lyder det ikke, som om problemet er i min computer? StylewWriter siger, at fejlen det er sket for ganske få af de mange bruger, de har! Kan I hjælpe mig?

Venlig hilsen, Robert Rayce

Ps. Jeg har samme program på min bærebare, med Windows Vista og her er der ingen problemer!

Hvilket format er hjælpefilerne i?

Hvis de er i det gamle .HLP-format, skal du installere denne opdatering:

http://www.microsoft.com/da-dk/download/details.aspx?id=91

Hvis filerne er i et andet format, må du beskrive det med flere detaljer, og gerne vedlægge et skærmskud, så jeg kan indkredse mulighederne.


appleblossom9
Registreret bruger

    Hej. Jeg ved ikke, om svaret hjælper, da jeg ikke kan komme forbi “Valideringsprocessen”, hvor jeg skal downloade det foreslået fil! jeg sender en kopi af beskeden jeg får. Jeg kan ikke sende en screenshot, da den ikke er i nogen af de ønskede formatter! Hvordan konverterer jeg dem til fx “jpg” fra windows doc.?

    Tak for hjælpen, og jeg glæder mig til det næst svar! Venlig hilsen, Wolverine a.k.a. Bob Rayce, Nyk. F. 

    Koden er ikke tilgængelig. Valideringskoden kunne ikke hentes. Dette kan skyldes tekniske problemer, eller du kører er OS, der ikke understøttes. Luk vinduet og gennemgø valideringsprocessen igen, eller klik TILBAGE i browseren for at vende til siden med overføselsoplysninger. [Fejlkode: 0x80004005]

     

    Vi har en lille guide til at tage skærmskud her:

    http://komputer.dk/forum/godt-i-gang-med-spoerg-os-forum/saadan-tager-du-et-skaermskud-paa-din-pc

    Tag gerne flere, der illustrerer forskellige aspekter af problemet. De skal vedlægges en ad gangen, men jo flere relevante oplysninger, du kan skaffe, desto nemmere bliver det at løse problemet. Blandt andet:

    1) Hvilket filformat er hjælpefilerne i?

    2) Hvordan ser de ud på skærmen?

    3) Og er det StyleWriter selv, der prøver at validere sig?

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.