Problemer med Photoshop Elements 7 i Windows 10

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  kaj-emil 3 år, 1 måned siden.
Oprettet af
jurgen.weigt
Registreret bruger

Programmets navn: Adobe Photoshop Elements 7
Spørgsmål: Jeg har installeret Photoshop Elements 7 på min Windows 10 computer. Desværre fremtræder ikonerne og tekst ekstremt små. Det gør det faktisk umuligt, at arbejde med programmet. Er der en mulighed for at ændre det? Jeg har forsøgt i flere timer uden held. Fandt bl.a. det tip, at ændre “UI størrelsen” til 200%. Men denne indstillingsmulighed kunne jeg ikke finde i mit program. Måske er det bare for gammelt til de nye højtopløsende skærme (der var ingen problemer, da jeg brugte det tidligere på en gammel Windows VISTA computer). Man skulle mene, at når man engang har købt programmet, at Adobe skulle være forpligtet til at tilbyde en opdatering.
Mvh. Jürgen Weigt

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Desværre, det er der ingen grund til at forvente. Elements 7 er fra 2008, og der har været en hel stribe af opdateringer efter det. Jeg arbejder selv som software udvikler, og ved at vedligeholdelse af gamle versioner er voldsomt uøkonomisk. Den oprindelige Elements 7 fungerer i Windows Vista (og 7) med de opløsninger, der var normale dengang, men de kunne ikke forudse den udvikling, vi har fået siden. Man kan også sammenligne det med de to års garanti, man får når man køber en fysisk vare – det er sådan set overholdt,  i høj grad.

    Der er så sket det, at Adobe er gået over til at sælge sine programmer i abonnement, og det er dyrt. Rigtig dyrt. Den billige Elements-udgave kan ikke længere skaffes.

    Så jeg vil foreslå at skifte fra gode, gamle Elements til Paint.Net:

    https://www.getpaint.net/

    Det er ikke så lækkert som Adobe-programmerne, men det har masser af funktioner. Det er gratis, og det er opdateret. Der findes også en betalt udgave i Windows’ programbutik til en rimelig pris. Den har jeg selv købt, både for at støtte det gode projekt og fordi jeg får opdateringer automatisk.


    kaj-emil
    Abonnent

      Hej Jürgen Weigt

      Jeg har Adobe Photoshop Elements 6 (altså en postgang ældre end din ver.7).

      Programmet er installeret på en HP computer med Win.10 ver.20H2 og arbejder upåklageligt.

      Min opløsning er 1920*1080, der vises her.

      Med venlig hilsen

      Kaj-Emil

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.