ProduKey

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
clelling
Abonnent

Programmets navn: ProduKey
Spørgsmål: Jeg har programmet ProduKey installeret på min PC. Nu er der kommet en opdatering til det, men Bitdefender brokker sig over det, men det er alligevel lykkedes at downloade det, men jeg får ikke lov til at installere det foe Windows.

Hvordan kan jeg omgå det?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Microsoft forklarer det her:

    https://support.microsoft.com/da-dk/windows/f%C3%B8je-en-udeladelse-til-windows-sikkerhed-811816c0-4dfd-af4a-47e4-c301afe13b26

    Jeg har så undersøgt ProduKey nærmere, og en del tyder på, at der er tale om falsk alarm. det sker, når programmets kode ved et tilfælde ligner rigtige virus, og det er her, man ser forskellen mellem gode og mindre gode antivirus programmer. net Windows Defender og BitDefender er de eneste af de ’store’ programmer, der slår alarm. Avast, Norton og Kaspersky er blandt de mange, der siger god for det.

    De potentielle problemer handler om at ændre browserens startside eller søgeindstillinger – ikke noget meget skadeligt. Men det vil kræve en manuel sikkerhedsanalyse af programmet at blive helt sikker på, om det gør den slags eller ej, og det er lige en tand ud over, hvad vi gør.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.