Redigering af trp og ts filer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Refsgaard
Medlem

Jeg har to dvb-c mpeg-4 bokse som kan optage fjernsynspogrammer via usb stik, den ene i filformatet trp og den anden i filformatet ts, og nu vil jeg gerne have et pogram der kan klippe reklamer fra, og eventuelt omkonvertere til vob eller noget mere anvendeligt, så de kan læses af en dvd afspiller, er der nogen der kender sådan et pogram gerne et gratis.

De to filformater er såkaldte “Transport Stream” filer, en direkte nedskrivning af den digitale datastrøm, der er kommet med antennesignalet. De er grundlæggende set ens, men .TS er den mest almindelige filendelse. Formatet er egentlig en MP4-variant, så der er mulighed for at du simpelthen kan omdøbe til .MP4 og få tingene til at falde på plads.

Skal du lave en egentlig konvertering, kan programmet FormatFactory (gratis, godt, på dansk) konvertere .TS-filer til ethvert tænkeligt format. TRP-filerne omdøber du til at have .TS som efternavn, så skulle alt være i orden.

Lad høre, hvis der stadig skulle være nogen problemer.


Refsgaard
Medlem

    Nu har jeg prøvet at lege lidt med FormatFactory og det tager flere timer at konvertere 1 time til avi. så der slipper tålmodigheden hurtigt op, det nemmeste ville nok være at klippe direkte i TS filen hvis der findes sådan et program, kender du sådan et.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.