Sikkerhedsprogram i windows 10.

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 1 måned siden.
Oprettet af
user-585046
Registreret bruger

Jeg har for nylig fået ny PC med windows 10. som erstatning  for en anden med windows 7, på den havde jeg bullguard sikkerhedsprogram, det har jeg egentlig været godt tilfreds med, det har jeg forgæves prøvet at overføre til den nye pc,da der er et ½ års betaling tilbage, har 2 gange kontaktet suport og fået instalationskoder, men bliver hele tiden mødt med krav om betaling.  Nu gider jeg dem ikke mere slut.

Nu er mit spørgsmål , hvor meget sikkerhed er indbygget i windows 10  , og hvis det ikke er tilstreklig hvilket program kan anbefales til fornuftig pris . Jeg får netforbindelse  fra fibia / waoo . som anbefaler chili security er der nogen som har erfaringer med det ?

m.v.h Kurt

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det indbyggede sikkerhedsprogram er blevet betydeligt bedre de seneste år. Hvis du har sikre vaner, er det tilstrækkeligt. Men du får bedre sikkerhed med især disse to gratisprogrammer:

    https://fordelszonen.komputer.dk/sikkerhed/sikkerhedsprogrammer/bitdefender-antivirus-free

    https://fordelszonen.komputer.dk/sikkerhed/sikkerhedsprogrammer/malwarebytes

    “Sikre vaner” betyder blandt andet, at du er i stand til at opdage farlig e-post, at du ikke besøger mange ‘fremmede’ sider på internettet, og særligt at du ikke henter og kører programmer rundt omkring.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.