Skydrive

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
bent09
Abonnent

Jeg har fået en ny pc med Windows 8. Mit problem er at Skydrive ikke vises med en mappe i stifinder. Jeg har prøvet at afinstallere og geninstallere fra jeres cd 2-2013, men stadigvæk kommer der ikke en Skydrive mappe i stifinder. Hvad kan problemet være?

hilsen

Bent

Først vil jeg anbefale at hente den allernyeste udgave af SkyDrive programmet, der har fået mange opdateringer. Det ligger her:

https://apps.live.com/skydrive

Fjern den foregående, installér den nyeste, og log ind på din SkyDrive konto med det. Så skal mappen dukke op i Stifinder. Prøv først det, og lad så høre, om det stadig ikke sker.

Nu vi taler om SkyDrive kommer her et par ekstra tricks. SkyDrive mappen ligger normalt her (indsæt dit brugernavn i stedet for den kantede parentes):

C:Users[User-name]SkyDrive

Nu kan du bruge Windows’ Biblioteker-funktion til at tilføje SkyDrive mapper der, så de optræder under Dokumenter, Billeder, Video mm.


bent09
Abonnent

    Nu har jeg gjort fuldstændig som du anbefalede, men der bliver stadigvæk ikke oprettet en mappe i stifinder. Jeg satte flueben ved “hent alle mapper og billeder på denne computer til skydrive” da installationen var færdig, men det er heller ikke sket.

    hilsen

    Bent

    Det lyder som om SkyDrive slet ikke kører efter installationen.

    Hvordan med SkyDrive ikonet i meddelelsesfeltet nederst til højre – findes det?

    Starter du SkyDrive programmet manuelt, vil du få en lille besked under opstarten, men kører det i forvejen, giver det ingen besked at køre det igen.

    Du kan også taste Ctrl-Shift-Esc for at aktivere Windows’ Jobliste. Her skal SkyDrive stå både under Programmer og under Processer, jfr. også vedlagte skærmskud.


    bent09
    Abonnent

      Tak for dit svar.

      Jeg ved ikke hvad er var sket,men efter at have afinstalleret og installeret 3-4 gange, dukkede skydrive mappen pludselig op i stifinder, og nu kører det uden problemer, så nu fortsætter jeg med at udforske windows 8

      hilsen Bent

      ,

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.