SKYPE fejl

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
sonicjensen
Medlem

Hej

på min bærbar pc har jeg haft skype i nogle måneder, hvor det da os virkede fint.. men lige pludselig hvergang jeg startede computeren (og det sku starte med op) startede det lige, men kom med den der windows dialog boks, hvor jeg kan sende en fejlraport og såe bre lukke.. jeg har prøvet at afinstallere og geninstallere, pluds holdte alle mine programmer + windows opdateret.. men det virkede stadig ikke, på windows 7

Såe skulle jeg geninstallere windows 7, såe jeg valgte at slette hele hardisken , for at være sikker på ingen ubehageligheder kom med -.-

rigtig nok, skype kom til at  virke..men jae efter et par dage..gik det ned som før, og jeg aner ikk hvordan jeg skal få det til at virke.. jeg har det kun på min bærbar da den jo har indbygget cam og mick, såe ved ikk om det kun er der eller på min stationære os..

men er det et problem mange evt. har, og hvordan kan jeg evt. gøre noget ved det, synes ellers ikk jeg har installeret nogle programmer der kan blokere skype ..

Der kan være temmelig mange grunde til at Skype dør. Skype har på sin hjemmeside en liste over mulige årsager og løsninger:

https://support.skype.com/en-us/faq/FA10382/Why-does-Skype-crash-on-my-computer

Hvis rådene der ikke virker, vil jeg se nærmere på sagen.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.