Slægtsforskning

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  kaifisker 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
niels-henrik
Registreret bruger

Der har været en artikkel og en beskrivelse af anvendelse af et slægtsforsknings program. Hvornår var det nu det var? og hvad hed programmet?


kaifisker
Medlem

    Der findes flere forskellige programmer, men jeg kan varmt anbefale Winfamily. Dette program har jeg brugt i flere år. Det er let at gå til og let at administrere.


    niels-henrik
    Registreret bruger

      Det er ikke så meget et spørgsmål om et program til slægtsforskning, som den specielle artikkel jeg efterlyser. Jeg har fået anbefalet to yderligere programmer, Brotherskeeper og Ahnenblat

      m.v.h.

      Niels-Henrik


      ahc
      Abonnent

        I blad 4/2008 var der beskrivelse af Legacy Family Tree 6 de luxe.

        I blad 9/2009 var der beskrivelse af Legacy Family Tree 7.

        M.v.h. Anni.


        niels-henrik
        Registreret bruger

          Hej Anni!

          Du er dagens helt, det var lige det som jeg eftersøgte. Som en sidegevinst fandt jeg en fotobog som jeg havde betalt 786 kr.for. Den har været forlagt næsten et år, jeg vidste den var et eller andet sted på min reol, men hvor? og så var den sat ind sammen med “Komputor for alle” årgang 2009.Fotobogen havde jeg store problemer med at fremstille da en stor del afbillederne var forsvundet fra SP kortet. Fotohandleren kunne ikke hjælpe mig og jeg var lige ved at smide det væk, men tog det alligevel med mig. Senere læste om programmet DiskDigger i KOMPUTOR FOR ALLE nr. 14 2009 og med det kunne jeg gendanne mine billeder, jeg kan derfor varmt anbefale programmet. Endnu en gang tak for hjælpen.

          M.v.h.

          Niels-Henrik


          ahc
          Abonnent

            Hej Niels-Henrik.

            Dejligt at jeg kunne hjælpe. Har selv lige fået hjælp via Forum til at få Legacy ind igen på en pc med Windows 7. CD’en fra tidligere virker ikke i W7. Tidligere brugte jeg den i XP. Desværre overså jeg et vigtigt link på hjemmesiden, men fik til gengæld den nyeste version i stedet for Legacy 6 deluxe. Håber så, at den virker lige så godt. Ellers må jeg lave en “ommer”. Har printet vejledningen. Fik også konstateret, at alle mine data var i god behold på min eksterne harddisk og virker i den nye udgave.

            M.v.h. Anni.

            Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.