Slette programmer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
knud-erik aaen
Abonnent

Kan ikke slette programmer og drivere installeret fra CD. Når jeg sletter kommer “Installationskilden for dette produkt er ikke tilgængelig, kontroller om kilden findes, og om du kan få adgang tilden. C:WindowsInstaller6470f0.msi”

Har også prøvet med CCleaner, med samme resultat

Det hjælper ikke at isætte CDen og prøve at geninstallere for så kommer samme melding om at gl. installation ikke kan slettes.

Problemet er gældene for flere programmer og drivere som jeg ønsker at afinstallere.

Er der nogen hjælp at hente for at slippe af med det, jeg ikke ønsker fylder op på min PC?

Den forvirrede. 

e

Forvirrende, og da jeg ikke har problemet selv, vil jeg komme med et par kvalificerede gæt.

.MSI-filer er MicroSoft Installer indhold, dvs. installationsprogrammer. Hvis du kan finde den manglende fil på CD’en og lægge dem ind i mappen C:WindowsInstaller, skulle det virke.

Så er der lige ‘Hvis du kan finde…’ delen. De kan nemlig være pakket ind i arkiver, der skal udpakkes først, f.eks. med PowerArchiver eller et andet godt program, der forstår mange formater. Det gælder også .EXE filer.

Her er basis for at eksperimentere med de forskellige programmer. 


knud-erik aaen
Abonnent

    Her må jeg melde hus forbi. Det kan jeg simpelthen ikke finde ud af. Men jeg må jo “arbejde” videre eller også affinde mig med at der er visse installationsprogrammer og filer der ikke kan slettes. Men det gør mig da lidt varsom med at installere programmer fra CD.

    mvh

    Knud-Erik

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.