snap.do har overtaget IE

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 10 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Da jeg opdaterede “Free Video Flip and Rotate”, overtog “snap.do” min Internet Explorer-side, hvilket jeg er stækt utilfreds med.
Jeg forsøgte at fjerne snap.do-programmet, me blev advaret om, at mine browsere ville blive lukket.
Snap.do har fjernet IE-ikonet på proceslinjen, og i stedet installeret et “forstørrelsesglas”.
HJÆLP, hvad gør jeg for at få IE tilbage i min oprindelige version?

Tao
Tao
Supporter

    Hej sessan,

    Den nemmeste måde at fortryde er ved at lave en systemgendannelse til et tidspunkt før du opdaterede Free Video Flip and Rotate. Når du bagefter opdaterer programmet skal du sørge for, at fjerne hakket ved snap.do.

    En anden løsning er, at installere det gratis Revo Uninstaller og fjerne snap.do:

    http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

    [Link til CNet udskiftet af sikkerhedsgrunde. -HRC]

    Du skal desuden ændre startside i IE – det gør du ved at trykke på Funktioner, Internetindstillinger hvorefter du ændrer startsiden. Tryk på OK.

    Held og lykke med det!


    sessan2
    Abonnent

      … lige en lille fortsættelse af mit spørgsmål: Jeg mener ikke, at jeg ved opdatering af Free Video Flip and Rotate på noget tidspunkt fik valget om at fjerne fluebenet ved snap.do – jeg er yderst opmærksom, netop på disse “tilsnigelser”.
      Hvis nu jeg foretager en systengendannelse, forsvinder så alle de billeder og videoer, jeg overførte samme dag fra kamera til PC? Hvis det er tilfældet, er det måske bedst at vælge den anden løsning? Er lidt nervøs for at lave en systemgendannelse!
      Ad omveje fik jeg min IE tilbage, men IE er blevet ændret, efter at snap.do er kommet ind på PC’en – f.eks. vises nu et hav af faneblade øverst, altså de seneste sider, jeg sidst besøgtepå nettet. Der skal tilsyneladende ryddes op (lukkes ned) for hver hjemmeside, der besøges.

      Et lille ekstra spørgsmål: Er det sådan, at når man importerer/eksporterer f.eks. billeder, forbliver billederne så på deres oprindelige sted også, så det er en form for kopiering, der foretages?

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej sessan,

        Undskyld den lange svarperiode, det beklagerg jeg.

        Hvis du foretager en systemgendannelse har den kun indvirkning på programmerne på din pc og ikke billeder, dokumenter osv. Så det kan du roligt gøre. Med en systemgendannelse løses dit problem i IE også.

        Når du importerer billeder fra dit kamera, så bliver der oprettet en filkopi på din pc på den valgte filplacering. Du kan dog under importen vælge, at billederne også skal slettes fra SD-kortet i dit kamera.

        Held og lykke med det 🙂

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.