Søgemaskine

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 12 måneder siden.
Oprettet af
kebe99
Abonnent

Hej, jeg har fået en irriterende søgemaskine som jeg ikke kan fjerne helt. Den hedder: http://search.conduit.com/?gd=&ctid=CT3324790&octid=EB_ORIGINAL_CTID&ISID=M23E9FAFD-9F5D-4CE2-B3A7-17AD4E478456&SearchSource=55&CUI=&UM=5&UP=SPE3588DEA-E37B-406B-979A-29A23C9EC276&SSPV=

og findes ikke under kontrolpanel. Det er lykkedes mig at få den fjernet som startside men den figurerer stadig når jeg åbner andre faner eller f.eks. vil åbne et inkognitovindue.

Den har vist noget at gøre med BING men jeg kan ikke finde BING nogen andre steder på min PC.

Jeg har slettet den under indstillinger og administrer søgemaskiner samt under hent temaer hvor den var listet som startside.

Den var også listet under “Skift indstillinger for proxy”, hvor jeg blot slettede og indsatte google og nu tilsyneladende er væk derfra men altså ikke væk de andre steder.

Kan I hjælpe mig med at fjerne den helt.

Med venlig hilsen

kebe

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Prøv at nulstille browseren.


    kebe99
    Abonnent

      Hej, Det glemte jeg at skrive men jeg har allerede prøvet det uden held.

      mvh

      kebe


      kebe99
      Abonnent

        Hej igen, nu er det endelig lykkedes mig at fjerne skidtet. Den hed ikke search Conduit som den kalder sig i det åbne browservindue men Search Protect. Det fandt jeg ud af da jeg i dasg åbned PC´en og så at der var kommet et nyt ikon nede til høæjre på proceslinien og pegede på det og der stod Search Protect. Det slog jeg op på google og fandt denne hjemmeside http://www.yac.mx/da/guides/browser-hijacker-removal/how-to-remove-search-protect-by-conduit-through-isafe-virus-removal-tool.html som beskriver den ganske malende som en af de værste af slagsen. Den giver sig ud for at være en alm. søgemaskine men sender søgninger til deres egne malwarehjemmesider mm. Læs evt. selv hvad der står på siden. Læs også om hvordan du fjerner den fra andre browsere end Chrome som jeg bruger. Se vedlagte skærmskud for evt. genkendelse.

         

        Med venlig hilsen

        Kebe


        Mogens R.
        Medlem

          Jeg har SpyHunter, men kender godt muligheden for tandhjulet, men når Spyhunter finder noget snavs på maskinen, hvisjeg ikke selv er hurtig nok, og kan se, at min browser ikke er den samme, som før jeg installerede det nye program, så går den igang, uden at planlægge tiden.

          MalwareBytes AntiMalware kan ikke fjerne den 100%.

          Jeg har flere gnge fået search.conduit.com, efter at have downloadet noget fra typist Download.cnet.com, men øvrige andre amerikanske hjemmesider er også skylden, at jeg afinstallerer softwaren, der er skyld i, at den bliver installeret (Fjern/Tilføj programmer) og sætter Spyhunter til at køre påny (købeversion). Der er ofte ca. 50+ hits, der er det rene spyware.

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.