Spil

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
olevolsing
Abonnent

Programmets navn:Eurofighter typhoon
Spørgsmål:Jeg har et gammelt spil der ikke vil starte i windows 10.Det hedder Eurofighter typhoon gold og er fra 2003.Det er et udvidet version af det første spil der bare hed Eurofighter typhoon.Jeg har købt Eurofighter typhoon  i Steam hvor det sjovt nok kører problemfrit.Jeg har prøvet alt i kompatabilitets programmet i windows men intet hjælper.Bl.a har jeg læst at spillet i Steam bruger Windows98 som indstilling men det virker ikke udenfor Steam.Jeg har også prøvet at slukke for alle programmer og kører i safemode men det har heller ikke nogen effekt.Mit system er Windows 10 med den seneste opdatering.Ellers er det et standard system med REaltek lydkort,Nvidia GTX 1050 TI og 8 gb ram.Spillet ønsker at kører i administrator mode som jeg har sat det til plus kørt dets interne opsætningsprogram.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Ole

    Det bliver svært…

    Kompatibilitetstilstand for Windows XP SP3 er det bedste bud, og nogle har med held sat skærmopløsningen manuelt, jfr. denne diskussion:

    https://steamcommunity.com/app/283350/discussions/0/496881136928281125/

    Men det er igen Steam-udgaven, så vidt jeg kan se. Chancen fo at få den 15 år gamle version til at køre på en ny computer med en Windows, der er flere generationer nyere, er ikke gode.


    olevolsing
    Abonnent

      Tak for svaret.Hvad der bare undre mig er hvorfor det virker under Steam og ikke ellers.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Der er sikkert nogle forholdsvis banale fejl i den oprindelige kode, der er rettet i Steam-udgaven.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.