ssd længere levetid

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
leif jacobsen
Abonnent

Hej komputer for alle.

Efter at have instaleret ssd fresh fra jeres blad nr.9. og optimeret min ssd harddish efter jeres anvisninger er der et problem med indexing når jeg klikker på ? og optimere den til deactivated,ja men nåste gang jeg starte min pc er den activated igen.

Hvordan får jeg den til at blive deactivated som i foreslår og jeg kan se på måleren i toppen at den står på fuld udslag efter deactivated,man skal da ikke lave den procedure hver gang man starte sin pc 🙂

Med venlig hilsen.

Leif Jacobsen

Det var et interessant spørgsmål, også fordi der er andre metoder til at undgå overflødige SSD-skrivninger. Men jeg finder ikke beskrivelsen i blad 9-2013 – kan du fortælle mig præcist, hvor det er skrevet i bladet?


leif jacobsen
Abonnent

    Hej Henrik.

    Det er blad nr.18.2013.

    side 60. og program ssd Fresh.

    Her kanl man vælge bla. indexing optimere til eller fra men når man så optimere den efter jeres anvisninger skal den slåes til igen ved ny opstart af komputeren,kan programmet ikke huske denne optimering den kan huske de andre optimeringer som i viser i bladet bla. systemrestore som i anbefaler ikke atoptimere. Har du løsning på dette.

    Med venlig hilsen.

    Leif Jacobsen,

    Fint, det er klart.

    Her er en alternativ måde at slå indexeringen fra (se skærmskud):

    1) Tast services.msc i Windows’ søgefelt.

    2) Find frem til Windows Search i listen, højreklik og vælg Egenskaber.

    3) I listen Starttype vælger du Deaktiveret og klikker på OK.

    Nu er indekseringen en praktisk tjeneste, og hvis du også har en mekanisk harddisk i computeren, kan du eliminere skrivninger til SSD-drevet på en anden måde, nemlig ved at placere indekset på det mekaniske drev.


    leif jacobsen
    Abonnent

      Hej Henrik.

      det virker,men hvordan flytter man indekset til en mekanisk drev som kun bruges til pinnacle studio vidio redigering og lager.

      obs indeksering stod på manuelt på ssd. Med venlig hilsen.

      Leif Jacobsen.

      Du kan angive en ny placering via Windows’ Indekseringsindstillinger. Det er gemt lidt af vejen i Kontrolpanel, så du finder det faktisk nemmest ved at skrive ‘Indeks’ i Windows’ søgefelt og vælge det derfra.

      Det giver det første af de to vedlagte skærmskud. Klikker du på Avanceret, kommer du ind til et vindue, hvor du kan vælge en ny placering.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.