Svært ved at læse menuerne i Adobe CS6 programmer

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  j¿pe608288 4 år, 1 måned siden.
Oprettet af
j¿pe608288
Abonnent

Programmets navn:Adobe CS6
Spørgsmål: Mit syn har svaghedstegn, der gør, at jeg har tungt ved at læse menuerne – findes der en måde at gøre bogstaverne større på?

mvh. negrøj

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Jørgen

    Det skal ændres i Windows’ indstillinger. Skriv Skalering i søgefeltet og tast Enter. Nu kan du ændre størrelsen af alt i Windows (Gør alt større) – se skærmskud.

    Der er så (i hvert fald i InDesign) den finte, at det kun understøtter skalering på 100 %, 150 % og 200 %. Der er et punkt i indstillinger, der styrer håndteringen af det – se næste skærmskud.


    j¿pe608288
    Abonnent

      Hej Henrik.

      Foreløbigt tak for dit svar. Der er virkning på InDesign, men ikke på Photoshop. Pa skærmskud 2 ser det ud som om, du anvender CC på dansk, hvorimod mit CS6 kun er på engelsk og tilsyneladende ikke har den indstilling, der vises på dit skærmskud. Mon, der er noget at gøre?

      mvh negrøj

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Jaeh, der er et par ting mere. At “Gør alt større” ikke fungerer overrasker mig, men det kan have at gøre med at din version af PhotoShop er otte år gammel, og dermed en del ældre end Windows 10. Jeg bruger så ikke PhotoShop selv, så mine muligheder for at efterprøve det er ret begrænsede.

        Bemærk funktionen “Gør tekst større” – har du prøvet den?

        En anden mulighed er at sætte skærmens opløsning ned, men det er lidt drastisk.

        Den indstilling i InDesign, jeg viser, er ikke altafgørende. Den er kun væsentlig, hvis du bruger en forstørrelse på 125 % eller 175 % – bruger du 150 %, er den uden betydning.


        j¿pe608288
        Abonnent

          Hej Henrik.

          Du skal have mange tak for din vedholdenhed OG så hermed en undskyldning – det virker faktisk, når jeg bruger 175% – du er guld værd for Komputer for alle.

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.