sweet page

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
vol
Registreret bruger

Hej forum,

Jeg har fået en ubehagelig gæst på min pc, der hedder “sweet page”, der uden at spørge mig, installerede programmer og ændrede på indstillinger og registreringsdatabase. Efter 2 scanninger med malwarebytes og AVG er der nu ingen synlige filer tilbage. Problemet er, at sweetpage starter op automatisk både i IE og Chrome. Alle cookies og midlertidige filer er fjernet. Følgende optræder i adressefeltet:http://www.sweet-page.com/?type=sc&ts=1389367437&from=cor&uid=ST1000DM003-9YN162_S1D6XQ7FXXXXS1D6XQ7F. Der er i øvrigt også en beskeden værktøjslinie, der hverken er synlig i internetindstillinger eller lader sig fjerne med brug af: smart toolbar remover. Hvad kan jeg gøre ud over at reboote hele c-drevet?

mvh Lise Sparrevohn

Der er heldigvis en del, der kan gøres ved dette. Kort fortalt:

1) Fjern suspekte tilføjelsesprogrammer fra Internet Explorer og Chrome.

2) Sæt startsiderne tilbage til det, du gerne vil have.

3) Sørg for at de genveje, du bruger til browserne, ikke er suppleret med en henvisning til sweet-page.com. Det gør du ved at højreklikke på browsernes genveje, vælge Egenskaber, og undersøge det felt, der aktiverer selve programfilen – jeg vedlægger et skærmskud, der viser hvor.

Ud over den udmærkede Anti-Malware vil jeg foreslå også at scanne med det lille men effektive AdwCleaner, der kan hentes her:

http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/


vol
Registreret bruger

    ADWcleaner klarede problemet! De øverste råd hjalp ikke, sweet-page er et stædigt program. Tak for hjælpen!

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.