tastatur

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
Ørndrup
Medlem

Hej .

Jeg har to pc og vil gerne kun bruge et tastatur . Den nye pc har usb stik til tastatur og mus den gamle har trådløs tastatur ps2 stik.

Jeg har købt en Switch 2 port usb kvm men kan ikke få tastature til at skifte om kan i hjælpe eller skal i have flere oplysninger?

Hvorfor skriver i aldrig om Appel bærebare pc.?

Hilsen Kurt Ørndrup Nielsen

Tao
Tao
Supporter

    Det er meget svært for os at rådgive om specifik hardware, da vi så skal have fat i alle de forskellige dele og det varierer meget fra fx switch til switch. Men jeg synes du skal kontakte firmaet bag switchen – de vil have en eller anden form for support på deres produkt.

    Men mit kendskab til switches er, at der skal en tastekombination til på tastaturet, for at få det til at skifte fra den ene pc til den anden – er du sikker på det er den rigtige kombination du bruger?

    Angående dit spørgsmål om anmeldelser af Apples bærbare, har vi også før anmeldt dem. Men da Apple som bekendt benytter et andet operativsystem end Windows til deres computere, er relevansen også en del mindre. Komputer for alle beskæftiger sig med Windows, da langt de fleste mennesker benytter sig af dette system. Derfor er vores anmeldelser af Apples computere også set ud fra hardwaren og ikke softwaren, da der er mulighed for at installere Windows på en Macintosh. Men tiderne skifter selvfølgelig hele tiden og det tager vi selvfølgelig også i betragtning.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.