TEKSTSTØRRELSE PÅ FOTO

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
philip204967
Abonnent

Jeg har skrevet noget tekst på vore feriebilleder og gemt ændringerne. Jeg synes dog at teksten er blevet FOR lille og vil derfor gerne ændre størrelsen på teksten til noget større efter, at jeg har set udprintede prøvefotos.

Er der nogen der kender et program (helst gratis eller billigt), der kan løse problemet??? eller skal jeg igang med at skrive teksten om på alle de originale billeder???.

Venlig hilsen fatterfup

 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Det kommer helt an på hvilket program (oplys meget gerne!) du har benyttet til at sætte tekst på dine billeder og hvordan du har gjort det, men fælles for alle er at når først billedet er gemt som .jpg fil er det færdigt og ændringer kan ikke umiddelbart ‘køres tilbage’.

    Dog kan teksten fjernes vha. f.eks. klone-stamp funktionen i det pågældende billedbehandlingsprogram, men det kan godt være en noget usikker og svær metode hvis der er mange detaljer i det udsnit hvor teksten ligger og resultatet er ikke altid godt.

    Som jeg ser det vil du være nødt til at starte forfra og så håber jeg da ikke det drejer sig om maaange billeder og at du har dem alle liggende som ukorrigerede originaler….


    philip204967
    Abonnent

      Jeg har brugt et lille program fra Canon som fulgte med som software, da jeg købte kameraet. Programmet hedder Canon ZoomBrowserEX.

      Det lyder ikke godt, at der som regel ikke er noget at gøre ved billeder, som er redigeret og sidenhen gemt som .jpeg-fil, da jeg så skal hen og give omkring 160 billeder en ny tekst – det ville være langt nemmere bare at skulle forstørre teksten.

      Håber der måske sidder en eller anden, som alligevel kender en måde, hvorpå jeg kan forstørre min fototekst.

      Jeg venter derfor lige lidt med at markere som bedste svar.

      Venlig hilsen Fatterfup

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.