? til Erik Vedr Magix Video, igen

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
kirkegŒrdsmand
Registreret bruger

Til Henrik R Clausen

Tilfældigt så jeg under Programmer “tulle” kommentere på et rigtig gammelt spørgsmål, stillet af “bissen” for flere mdr. siden vedr.Magix Video Easy SE blad nr.5 2012. Vor fælles problem var, at på et bestemt punkt i forløbet gik digitaliseringen af vore VHS bånd fuldt og helt i stå. Det er der tilsyneladende også sket med den hjælp som vi bad CfA om.

Den 18.4 svarede du Henrik mig om at problemet var tilsyneladende lokaliseret og du ville spørge Magix, hvordan vi skulle løse det.

En helt forfærdelig larmende tavshed fulgte fra KfA indtil jeg spurgte til sagen den 18.5. Her var din eneste kommentar, at du ville rykke Magix. Hvis jeg kun spørger til sagen, ville du jo nok svare en gang til, at du ville rykke Magix, og sådan kunne vi jo blive ved længe endnu.

Henrik, jeg har på fornemmelsen, at hele sagen skal ties ihjel(glemmes), da der tilsyneladende ikke er nogen, der kan eller vil hjælpe de formodentlig mange, der har samme problem.

Min reaktion afhænger af, hvad du svarer mig. Umiddelbart er der to muligheder at reagere på, enten ved at lukke sagen og konstatere, at det kan man altså ikke finde ud over på Computer for Alle, eller at bede Leif i chefredaktionen kigge på det og fortælle alle os læsere af bladet, om det er Computer for Alle`s politik, at give op.

 Er det holdningen på bladet vil det nok skuffe mig og mange andre læsere.

 

Med venlig Hilsen

Kirkemanden 

Hej Kirkemand

Jeg beklager meget, at det er gået så sløjt til – denne sag har givet anledning til mange frustrationer, ikke mindst fordi den lovede support fra MAGIX’ teknikere aldrig viste sig.

De tilbageværende problemer ligger udenfor vores muligheder at løse, da det ligger inde i selve MAGIX-programmet og kræver adgang til koden at identificere. MAGIX har et forum, hvor problemerne kan tages op:

http://www.magix.info/uk/

Der er ikke mere vi kan gøre fra Komputer for alles side, beklager.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.