Underlig opførelse af Auslogics Boostspeed9

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
toxo431551
Abonnent

Auslogics BoostSpeed9

Jeg bruger windows 10 version 1903 og bruger Edge,

Hej Henrik. Når jeg installerer Auslogics BoostSpeed9 (som jeg selvfølgelig har hentet i Fordelszonen) kommer min UNCHECKY og oplyser, at der vil blive installeret et skadeligt program og om jeg vil fortsætte. Dette siger jeg JA til da jeg som nævnt har hentet programmet i Fordelszonen.

Programmet lægger sig ind -så langt så godt.

Spørgsmål.: Hvorfor oplyser UNCHECKY at det er et skadeligt program?

Som du tidligere har beskrevet i Forum vil jeg så også gå ind i PatchMyPC for at sætte flueben ved programmet for at det ikke skal opdateres, da det jo kun er 9.eren der er gratis. Men programmet er overhovedet ikke at finde nogen steder i PatchMyPc

Spørgsmål.: Hvorfor er Auslogics BoostSpeed9 der ikke ?

Næste problem. Jeg har som jeg gør engang om ugen kørt min Malwarebytes og for en gang skyld var der noget der skulle renses der var 54 PUP.er alle sammen omhandlende Auslogics BoostSpeed9. Jeg satte alle 54 i karantæne. da jeg kom ud på skrivebordet igen, så jeg at Auslogics BoostSpeed9 var blevet fjernet.

Jeg hentede nok engang programmet fra fordelszonen, men kunne overhovedet ikke installere det. Så fjernede jeg Malwarebytes også kunne jeg installere Auslogics BoostSpeed9 igen.

Spørgsmål.: Hvorfor troede Malwarebytes, at det er et skadeligt program og fjernede det?

Jeg har ikke installeret Malwarebytes, men vil meget gerne, da jeg er utrolig glad for programmet, men er selvfølgelig nervøs for at den fjerner Auslogics BoostSpeed9 igen næste gang jeg kører en scanning.

Spørgsmål.: Så hvad gør jeg? I forhold til alle mine “små” problemer med Auslogics BoostSpeed9.

Venlig hilsen

Toxo

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Toxo

    Lad mig starte med at berolige dig (og andre): Der er intet skadeligt i BoostSpeed.

    Problemet her er et andet, nemlig at forfatterne til de ellers udmærkede oprydningsprogrammer kategoriserer det som “PUP”, Potentially Unwanted Program – altså et program, som de mener opfører sig for aggressivt med reklamer og tilbud om opgraderinger. Det er det, Unchecky og Malwarebytes reagerer på.

    Løsningen er at lade være med at sætte BoostSpeed i karantæne, og tilføje en såkaldt ‘Udelukkelse’ i Malwarebytes. Dermed bliver det angivet, at vi godt kan leve med at BoostSpeed har nogle reklamer. Jeg vedlægger et skærmskud fra Indstillinger i Malwarebytes, hvor du kan se, hvordan du opretter en udelukkelse. Det er nemmest at udelukke hele den mappe, BoostSpeed er installeret i.

    Spørgsmålet om PatchMyPC må jeg undersøge nærmere – umiddelbart er min tanke dog, at når PatchMyPC ikke registrerer BoostSpeed, er der intet problem her.


    toxo431551
    Abonnent

      Hej Henrik. Først tak for din hurtige og udførlige besvarelse, det er altså bare godt vi har dig.
      Men jeg kan IKKE gøre som du beskriver.
      Jeg har nu igen installeret Malwarebytes. Så gik jeg ind i indstillinger derefter Udelukkelser så trykkede jeg på næste og kom så til din nr. 2 side du har taget Print Screen af -også trykkede jeg på Mapper.
      Der åbnede en ny boks, men ingen steder kunne jeg se BoostSpeed, så jeg kunne trykke på den for at oplyse Malwarebytes at det er den der skal udelukkes for scanning.
      Jeg prøvede selvfølgelig også at trykke på Filer men på den boks der så åbnede kunne jeg heller ikke her finde BoostSpeed nogen steder.
      Så hvor i alverden har den gemt sig.? Eller hvad skal jeg lede efter.

      Venlig hilsen
      Toxo.

      N.B. Iøvrigt skal jeg lige oplyse dig om, at selv om jeg har sat flueben ved at jeg ønsker at få en mail når der kommer besvarelse, får jeg ingen mail.

       

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hej

        BoostSpeed ligger i mappen Auslogics, i C:\Programmer (x86). Jeg vedlægger et skærmskud.

        Og tænker, at der er en grund til at jeg har det, mens du ikke har: Prøveversionen og den købte udgave af Malwarebytes bremser BoostSpeed før og under installationen – jeg bruger den gratis udgave, der kun skanner, når jeg sætter den til det, derfor kan jeg installere BoostSpeed uden problemer.

        Lad mig så tilføje en bedre løsning på den programkonflikt, vi har her: Under installation af BoostSpeed sætter du Malwarebytes til at ignorere PUP-programmer. Det næste skærmskud viser den indstilling i Malwarebytes – den er nem at finde.

        Mon ikke det skulle løse problemet?

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.